Pohjans Trä  Betong och Återbruk

Välkomna till en gårdsförsäljning på vårt lager i Järnmölle 6 Tvååker
Vad du kan förvänta dig
Massor av gamla redskap, allmogeprylar, möbler, arbetskläder oanvända, liten hästsläde, gamla radioapparater, köksmöbler, mattor, lampor, Brio leksaker, prylar, stora kassaskåp, tupperware, kockums och mycket mer.
Vid alltför dåligt väder blir det inställt. Ring om du är osäker 073-5055236 Eva

Om Pohjans

Bilder på omgjorda möbler & prylar

I hela mitt liv, nåväl från ca 5 år, har jag samlat på prylar, återbrukat saker som gamla sockar för att tillverka kläder till mina Penn troll och barbiedockor och målat om möbler, limmat ihop saker m.m. I halvvuxen ålder började jag gå på loppisar och second hand och återbruk till mina föräldrars fasa.
I vuxen ålder har detta intresse att skapa och återbruka fortsatt och jag har en förkärlek för allmoge, gamla möbler och verktyg samt retro och vintageprylar i både sak och textilform.

Jag har också en förkärlek att ta hand om gamla möbler som de flesta skulle elda upp. Att renovera och måla om dessa är en del av min verksamhet

I hela mitt vuxna liv har jag haft en längtan av att driva en loppis-vintage-återbruk-skapar butik och i november 2022 slog jag upp portarna till Pohjans Trä Betong och Återbruk på Fastarpsvägen 47 i Tvååker som är en liten avstickare mellan Varberg och Falkenberg på Västkusten.

Välkomna att botanisera bland handplockade kläder för dam och herr in vintagestil, filtar, skor, prylar, möbler och mycket mer. 

Dödsbo? Flytt?

Har du äldre kläder 20-70- tal? 

Då är jag intresserad 

Ni kan nå mig på telefon

073-5055236 även utanför öppettiderna
Blanda hej vilt

Vem säger att man måste en och samma stil i sitt hem eller i sin klädstil. Att blanda in en gammal fåtölj eller ett skrivbord ger det bara en personlig charm.

Att ha på sig en gammal yllekappa kombinerat med moderna kläder ger en skön avslappad stil och visst var kvalitén på kläder bättre förr?

Rensa ut hemma

Kanske behöver du rensa ut i på en vind , ett garage, förråd eller i hela hemmet? Jag kan hjälpa dig med det. Observera ej städ eller trädgårdsarbete.


Dödsbo eller flytt

Dödsbo eller Flytt

Tid är det som de flesta av oss vill ha mer av. Speciellt när det gäller extra saker såsom att packa och röja upp inför en flytt eller ta hand om ett dödsbo. Läs mer under fliken rensa ut.

Betong

Betong

En liten del av verksamheten består i att vi gjuter, målar och säljer betongfigurer


butiksbilder


Butiksbild


Välkomna till Butiken

Fastarpsvägen 47. 432 78 Tvååker

Ändrade öppettider from. v. 44

Öppet

Söndagar

12-16

Övrig tid enligt överenskommelse. Slå en signal

Kontakt:

Mobil 073-5055236 

Epost fam.pohjan61@telia.com

Vi finns även på Instagram och Facebook